saya mendaftar dgn >>

Sila LA CliCk Ya.....Tq So Much

Wednesday, June 2, 2010

Akid TurnS to 1 YEars OLd....

akid ibu n yayah




1stly TQ AllAh ..AlhAmdulillAh kepda nikmat nye yang tidak terhingga.... diberikan seorg yg membuat kan yun n hubby rase amat besyukur sngt dgn kehadiran nya...MuhAmmad Akid HafiY...TanggAl 26hb MAy setahun yg lepas ....yun dapat mengalami sendiri pengalaman pertama kalinye melahirkan anak dan menjadi seorg IBU ....Syukur alhamdulillah ...dgn KAsih sayanG Ibu n yayAh ..akid membesa dgn sihat alhamdulillah ......( dah boleh bagi adik ni huhu)..semoga akid membesa menjadi anak yg soleh dunia akhirat ....bertanggung jawab terhadap keluarga ( as anak sulung ) , dpt menjadi org yg berguna untuk bangsa dan agama, menjadi anak yg bijak and hope oleh jaga yayah n ibu bile kami tua nanti....sob sob... amin amin ya rabbal alamin....semoga Allah makbul kan doa ibu n yayah ......amiin dalam mase setahun rase macam sekejap jek akid da besa...so far akid da boleh ckap sikt2 , ajuk2 ckap org di sekeliling dia, jalan sikit2...( hope bulan depan dah boleh jalan ye nak ) ...makan da memilih da pandai nak pegang sudu sendiri ....yg paling best ....sejuk jek bile dgr akid panggil mama, bu... yayah ..... alhamdulillah hope anak iBu sentiasa sihat dan dilindungi Allah S.W.T last sturday sempat la buat akid nye birth bash ....buat kat umah atok ayah ....panggil jiran2 dgn keluarga sahaja....alhamdulillah rezeki akid murah dpt banyak kek ...share potong kek sambut sekali dgn amsyar ( my anak buah) ...Tq kepada semua yg hadir n sponsor kek heheh..... key lah layan jek la gambo ni eh .....nak tgk banyak layan yun nye FB jek la malas nak upload kat sini lombab hehehhe

4 comments:

@yu.. said...

Salam kak nurul..
Comeii nyer akid..
Happy birthday to baby akid ek..

@yu.. said...
This comment has been removed by the author.
UyuNs NuRuls said...

ayu>
TQ untie ayu..bile la nak jumpa untie ayu ni

ijan baik said...

epi bdyyyyyyyy-ijan & afif