saya mendaftar dgn >>

Sila LA CliCk Ya.....Tq So Much

Sunday, May 16, 2010

SelAmAt TinggAl ....

bby akid n arwah tok su yot... ( 3bulan lepas)



salam u ollss..

Sedey sebenar nyer nak cerita .....
khamis aritu pergi nyer mak su yun meninggal kan kami semua( adik ayah ) ...meninggal suami dan anak2 nya.....mak su dah lama sakit buah pinggang , dua2 da failed ...memang dah lama dia buat dialisis.....pagi senin aritu dia pengsan pagi kat rumah ...masuk hosp doc ckap kepala dia der darah beku ..so nak buat operation kat KL ...but tak sempat ....pagi khamis jantung dia terhenti ..paru2 dia da masuk air...doc terpaksa tebuk keluar kan air dlam paru2....but umur dia tak pjng ...otak dia da mati.....doc ckap tak der harapan ...

but alhamdullilah ...kami sekeluarga dpt mengadap dia pergi.....dia pergi depn anak2 dan suami.......pergi dgn tenang ..pergi dgn keredhaan suami .....muka pun berseri jek .....yun sngt sedey mengenang kan anak2 mak su yg masih belajar... hope mereka tabah mengahadapi semua ni ....berat mata kite memandang berat lai diaorg yg memikul .......

buat sepupu2 yun aqish , aufa dan adik ...kuat kan semngat ...doakan arwah mama bahagia di sana....sedekah kan Fatihah buat mama bile hati terasa rindu....kami semua rindu kan arwah ...arwah seroang periang ....tak penah susah kan org lain walopun dia sakit ......galad jugak yun sebb arwah ader sebut nak jumpa bby akid...tapi tak sempat nak jumpa....

Buat mak su yot...
Damai la di sana........Al-fatihah buat arwah ...semoga Roh nye dicucuri rahmat ...amiin

3 comments:

are_u said...

alfatihah..semoga roh nye sentiasa dicucuri rahmat...

sya amran said...

takziah...saba yep..

ijan baik said...

rajinnyer menulis...